Massimo Leardini - Over Here and Back There
Apr
19
to May 20

Massimo Leardini - Over Here and Back There

Italienske Massimo Leardini har bodd og jobbet i Norge siden 1987. Med sin fascinasjon for det nordiske lys og natur har han portrettert mennesker på et harmonisk vakkert og naturlig vis i mange år, som har resultert i bøker og utstillinger. 

Når Leardini viser sine bilder på Modul 35 er det utdrag fra hans prosjekter In between, ScandinavianCatarsi og bilder som ikke har blitt vist før. 

View Event →
Helge Skodvin - 'A Jungle out There
Mar
15
to Apr 15

Helge Skodvin - 'A Jungle out There

Artsdatabanken har registrert 28 417 dyrearter i Norge. ’A Jungle out There er et forsøk på å dokumentere en alternativ og utvidet norsk fauna. Et dyreliv som finnes midt i blant oss. Men mest er det et forsøk på å dokumentere hvordan det ser ut i det landet vi bor i.

View Event →
Roar Øhlander - Vill Sau
Jan
11
to Jan 21

Roar Øhlander - Vill Sau

Modul 35 er vert for fotoprosjektet Vill Sau av Roar Øhlander. Villsauens individualitet og personlighet som kommer til uttrykk i adferd og karakter. Roar Øhlander har fanget naturen og dyrene i et vakkert lys på Bispøyan i Trøndelag.

View Event →
D2 i 10 år
Nov
11
to Dec 3

D2 i 10 år

I anledning D2 magasinets 10 års jubileum viser Modul 35 et utvalg bilder fra arkivet til magasinet.  

D2, Dagens Nærlingslivs fredagsmagasin, har helt siden begynnelsen satset på foto som kunstform og magasinet har visuelt sett mye til felles med internasjonale månedsmagasiner og publiserer magasinfoto av høy kvalitet i presentasjon av livsstilsstoff og reportasje.

View Event →
Kort Liv
Nov
4
to Nov 10

Kort Liv

Kort Liv lanserer sitt nettmagasin med en utstilling på Modul 35 

Kort Liv består av et kunstner kollektiv som startet et nettbasert magasin med fokus på kunst og kultur. Magasinet trykkes to ganger i året. Utstillingen består av fotografier av Dev Dhunsi, Anthony Sabado, Markus Nymo Foss, Brage Sunde, Christel Hilmo og Martin Taraldsen.

View Event →
CHIAROSCURO - lys og mørke
Aug
18
to Sep 10

CHIAROSCURO - lys og mørke

Utstillingen består av arbeider fra 5 av de nylig uteksaminerte studentene på Norsk Fotofagskole. Daniel Bolstad, Tobias Kvendseth Johnsen, Hedda Rysstad, Eline Viddal Rød og Aslak Burheim Sommervold viser bilder plukket fra individuelle prosjekter, satt sammen i en ny sammenheng ut fra likhetstrekk i stemning, estetikk og tematikk.

View Event →
Lars Botten - Malung
Jun
9
to Aug 13

Lars Botten - Malung

Lars Botten stiller for første gang ut sitt langvarige prosjekt fra Malung i Sverige. I løpet av 15 år har Lars Botten vendt tilbake til Malung under danseband-festivalen og dokumentert stedet, bilkultur, dans, sommerflørt, fest og folk. Klikk på bildet for mer info.

View Event →