Back to All Events

D2 i 10 år


Foto: D2/Trondheim Dokumentarfestival

Foto: D2/Trondheim Dokumentarfestival

I anledning D2 magasinets 10 års jubileum viser Modul 35 et utvalg bilder fra arkivet til magasinet.  

D2, Dagens Nærlingslivs fredagsmagasin, har helt siden begynnelsen satset på foto som kunstform og magasinet har visuelt sett mye til felles med internasjonale månedsmagasiner og publiserer magasinfoto av høy kvalitet i presentasjon av livsstilsstoff og reportasje.

Utstillingen viser arbeidet til mange av Norges dyktige fotografer, som Jimmy Linus, Sigurd Fandango, Lars-Petter Pettersen, Helge Skodvin, Kjell-Ruben Strøm, Simon Skreddernes, Ivar Kvaal, og Trine Hisdal.

Utstillingen er satt opp i samarbeid med Nils Vik, bilderedaktør i D2, og er en del av programmet til Trondheim Dokumentarfestival som holdes 11 - 18 november.

D2.no //

trondheimdokumentarfestival.no //

 

 

 

Earlier Event: November 4
Kort Liv