Back to All Events

Helge Skodvin - 'A Jungle out There


small_skodvin_jungel_modul35_05.jpg

 

Helge Skodvin har etablert seg som en av våre ledende fotografer for magasiner, aviser og forleggere. Men ikke minst med sine grundige og langvarige personlige prosjekter som 240 Landscapes og A Movable Beast. Med sitt siste prosjekt 'A Jungle out There viser han sin nye samling med 'dyr'

Artsdatabanken har registrert 28 417 dyrearter i Norge. ’A Jungle out There er et forsøk på å dokumentere en alternativ og utvidet norsk fauna. Et dyreliv som finnes midt i blant oss. Der vi er og der vi bor. I byer, i hager, langs veien, i oppkjørsler, på kjøpesenteret, i forstedene.  Et zoologisk lavterskeltilbud. Men mest er det et forsøk på å dokumentere hvordan det ser ut i det landet vi bor i. Hvordan det landskapet vi oppholder oss i hver dag ser ut. Det helt vanlige. 

Helge Skodvin er født i Bergen hvor han fortsatt bor. Han har utgitt flere bøker og bl.a blitt nominert til Leica Oskar Barnack Award og Magnum Photography Award. Helge er medlem av Moment Agency og representert av Institue Artist