Back to All Events

Massimo Leardini - Over Here and Back There


ML_2.jpg

Italienske Massimo Leardini har bodd og jobbet i Norge siden 1987. Med sin fascinasjon for det nordiske lys og natur har han portrettert mennesker på et harmonisk vakkert og naturlig vis i mange år, som har resultert i bøker og utstillinger. 

Når Leardini viser sine bilder på Modul 35 med utstillingen Over Here and Back There, er det utdrag fra hans prosjekter In between, Scandinavian, Catarsi og bilder som ikke har blitt vist før. I Leardini sine prosjekter In Between og Scandinavian kan man finne referanse fra klassisk tradisjon. Gjennom sitt visuelle språk og estetisk sans portretteres menneskekroppen I harmoni med det skansinaviske landskap. Med boken Catarsi går Leardini tilbake til røttene sine. Boken er av en mer abstrakt og impressionistisk karakter enn andre arbeider Leardini er kjent for. Bildene I Catarsi uttrykker et kjærlighetsdikt for en glemt eller kjent hjemby.

// Den 19. april holder Massimo Leardini en Artist Talk på Norsk Fotofagskole kl. 10 etterfulgt av utstillingsåpning kl. 19.

Påmelding til Artist Talk kan gjøres ved å sende en mail til modul35@fotofagskolen.no

Earlier Event: March 15
Helge Skodvin - 'A Jungle out There